Kosten

Ook met betrekking tot de honorering van onze werkzaamheden leveren wij graag
maatwerk!

In overleg met u stellen we een uurtarief vast. In zaken met een financieel geringer belang kan in beginsel een gematigd uurtarief worden gehanteerd. Is het financieel belang echter te gering, dan zullen wij adviseren om geen procedure te voeren.

De afspraken over het honorarium worden schriftelijk bevestigd.

Wij verlenen ook gesubsidieerde rechtsbijstand (de zogenaamde rechtsbijstand op toegevoegde basis). Afhankelijk van uw inkomen, krijgt u dan wel een eigen bijdrage in de kosten voor rechtsbijstand opgelegd. Of u hiervoor in aanmerking komt, en wat de hoogte van uw eigen bijdrage is, kunt u vinden op de website van de Raad voorRechtsbijstand www.rvr.org

Het is mogelijk om korting te krijgen op de aan u opgelegde eigen bijdrage. Daarvoor dient u telefonisch bij het Juridisch Loket een Diagnosedocument aan te vragen, waarmee u verwijzing vraagt naar Fleuren Van Veldhuizen advocaten. Het Juridisch Loket is bereikbaar onder 0900 – 8020.

Neemt u echter altijd eerst contact met ons op, voordat u het Juridisch Loket raadpleegt! Dit om teleurstellingen voor u te voorkomen. Ons kantoor houdt geen eigen derdengeldrekening aan.

Waarmee kunnen wij u van dienst zijn?

Benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen? U kunt ons bereiken op info@fvvadvocaten.nl of via het contactformulier

Ga naar contact